Ангел Петричев: Цял свят има огромно уважение към Лудогорец, много хора в България ни обичат


Ангел Петричев: Цял свят има огромно уважение към Лудогорец, много хора в България ни обичат
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

8356 0

Ивайло Петев официално бе представен като старши треньор на Лудогорец. Изпълнителният директор Ангел Петричев бе на пресконференцията, като двамата говориха за визията пред клуба. И Петев, и Петричев подчертаха голямото израстване на "орлите" за последните години.

"Заедно с него и с останалите колеги, разбира се с основната помощ на Кирил и Георги Домусчиеви, ние започнахме тухла по тухла да градим този отбор, този клуб. Смея да твърдя, че той вече е много сериозен фактор в европейския футбол. Всеки, който чуе името Лудогорец, по цял свят го споменава с огромно уважение" - започна още на старта Петричев.

"Лудогорец вече не е добър проект, а огромен клуб. Много хора в България изпитват обич към нас. Това ще продължи да се развива с годините" - допълни още изпълнителният директор впоследствие.

"За 10 години клубът е на топ ниво инфраструктурно и по абсолютно всеки фактор. Това е вече европейски отбор с резултатите през годините, с труда при начина на работа. Един модерен европейски отбор" - пък заяви Петев по темата.

И двамата се обединиха около мнението, че феновете на "орлите" играят огромна роля за клуба. "Сигурен съм, че феновете ще ни подкрепат. Клубът може да върви напред само заедно с феновете" - завърши Петев, след което Петричев отново призова за голяма подкрепа срещу Черно море.

Вижте цялата пресконференция и как Лудогорец представи Ивайло Петев (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички