Зов за завръщане


Зов за завръщане
Снимка: БГНЕС

1514 0

Още сме в началото на ноември, а Лудогорец назначава трети треньор. Бруно Рибейро бе уволнен, въпреки че не искаше да си ходи. Едуард Ераносян си тръгна, въпреки че не желаеха (уж) да го пуснат. На дневен ред е Чичо Гошо. Спасителят вече получи зов за завръщане.

Същият Георги Дерменджиев, който не заслужи нов договор след точки в групите на Шампионската лига и поредна титла. Той си бе натирен през лятото, за да поеме (уж) отборът още по-нагоре по пътя на развитието си. С чуждестранен спец. Бруно си беше от чужбина, спор няма. Ама спец...

Едо - човек с широко его и тясна визитка, така и не се вписа.

Чичо Гошо познава до болка всяка тревичка в Разград. Но има няколко условности. Първо, не е привличал тези футболисти. Второ, ще трябва да овладява опасни процеси в съблекалнята. Трето, от Лудогорец вече никой не се страхува.

А какво да кажем за хората в ръководството? Някой ги излъга, че са непогрешими. Че комфортът и парите са само фон на блестящата им работа. Ама явно не е съвсем така.

Ако в Разград следват налудничавата си логика, до края на сезона трябва да очакваме още две назначения. Първо Стойчо Стоев. Накрая Ивайло Петев. Така цикълът ще бъде завършен. Но нека припомним - този цикъл започна от "Б" група.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички