Официално: Дерменджиев смени Ераносян начело на Лудогорец


Официално: Дерменджиев смени Ераносян начело на Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1184 0

Георги Дерменджиев ще се завърне начело на Лудогорец, след като по-рано днес бе обявено, че Едуард Ераносян е подал оставка. Дерменджиев е предпочел предложението на шампионите, въпреки че е има оферти от Кипър и Китай. Той подписва договор с разградчани до юни 2017 година.

Дерменджиев ще води "орлите" за втори път, след като през миналия сезон ги изведе до шампионската титла и участие в груповата фаза на Шампионската лига. Опитният специалист започва работа още днес, като ще води следобедната тренировка на разградчани.

"Георги Дерменджиев е от самото начало на проекта „Лудогорец“. Той беше привлечен за помощник на Ивайло Петев през сезон 2010/2011 г., когато „орлите“ се бореха за спечелване на промоция в А група. Той е основна част от успехите на отбора, спечелването на четирите шампионски титли, 2-те купи на България и 2-те Суперкупи. Пое кормилото в ПФК Лудогорец в труден момент и успя да го класира в групите на Шампионската лига, където спечели 4 точки. Сега се завръща в Лудогорец въпреки напредналите преговори с именити отбори от Кипър и Китай. Той подписва новия си контракт до юни 2017 година", се казва в съобщението на официалния сайт на клуба.

В близките дни Дерменджиев ще обяви екипа си. Досегашният помощник на Едуард Ераносян Ради Здравков също подаде оставка в знак на солидарност с досегашния наставник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички