В Далас си казаха всичко за трансфера на Антон Недялков


В Далас си казаха всичко за трансфера на Антон Недялков
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

4115 0

В последните дни една от най-коментираните теми в българския футбол е трансферът на Антон Недялков. Крайният защитник, който до зимата бе част от тима на ЦСКА, сега облече екипа на Лудогорец. Той игра половина година в американската МЛС, където се състезаваше за ФК Далас.

Вчера техническият директор на тима от САЩ Фернандо Клавийо направи изказване относно напускането на Недялков, както и за опитите на тима д го задържи.

"Травмата му не бе в рамото, а друга и по-лека, Момчето постави нещата на масата. Каза, че иска да се върне в България, за да стане шампион, както и да бъде близо със семейството си. Разбира се, опитахме се да го задържим, но разбрахме, че няма да можем. В такива ситуации трябва да се действа внимателно. Той е щастлив, както и аз за него. Изненадан съм, че нещата се развиха така. Видях го за пръв път през декември, когато Христо Стоичков ми го препоръча. Но той не ми е влиял, просто видях един добър играч и го взехме.

Не се чувстваше добре, започна да се оплаква, че му липсва семейството и поиска трансфер. Бяхме изненадани, защото не искахме да се разделяме, но нямаше какво да направим. И започнахме да водим преговори с различни клубове. Търсихме бързо решение и за двете страни, намерихме го", заяви Клабийо пред "ProSoccer".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички