УЕФА позволи на Лудогорец да играе евромачовете в Разград при едно условие


УЕФА позволи на Лудогорец да играе евромачовете в Разград при едно условие
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2839 0

УЕФА е дала зелена светлина на Лудогорец за предстоящите мачове от европейските клубни турнири през следващия сезон да се играя на "Лудогорец Арена".

Единственото условие, което имат от европейската централа към тима от Разград е Сектор В да бъде завършен в срок. От клуба заявиха, че това ще се случи в средата на месец юли.

Ако нещата се развият според плановете на "орлите", ВИП ложата на стадион "Лудогорец Арена" ще бъде преместена в новия сектор В, а старата такава ще бъде превърната в зона за медии.

„Истина е, че имаме възможност да домакинстваме в Разград всички мачове в Европа тази година. Има две важни условия – да се класираме и да изградим сектор „В“ до средата на месец юли. След това комисията ще дойде и ще провери дали всичко е направено според плановете, които им представихме. Трябва да споменем също така, че представителите на УЕФА ни казаха, че на един от терените на базата „Гнездо на орли“ могат да се играят мачове от предварителните кръгове на Лига Европа. Също така много се радвам, че УЕФА прие и концепцията ни за организация на мачовете“, заяви Петричев.

Когато рамонтните дейности в новия сектор приключат, от тима на шампионите ще поканят УЕФА на нова инспекция, която ще реши дали тимът ще може да приеме всички мачове на тима от Шампионска лига или Лига Европа през следващата кампания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички