Стойчо Стоев след 6:0: Можем и повече


Стойчо Стоев след 6:0: Можем и повече
Снимка: БГНЕС

2270 0

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев намери и за какво да направи забележка на своя тим, въпреки че победи с 6:0 отбора на Септември в среща от 26-ия кръг на Първа лига.

:Това, което исках, се получи до някаква степен, все пак можеха повече. 6:0 е почти разгромен резултат, стараха се, показаха сериозна класа, но след 4:0 през второто полувреме започнаха да играят малко индивидуално, което е нещо нормално. Видях много позитиви. Искам да променя някои неща, постепенно ще се опитаме да надградим. Надявам се постепенно и това да се получи”, сподели Стоев след двубоя пред Diema sport.

"Швиерчок може и до края на сезона да не играе. Антон Недялков почувства остра болка, в процеса на първото полувреме се оплака, че го е боляло, надявам се да не е сериозно при него", допълни още той за травмите в отбора. 

"Няма да правим контрола в паузата, имаме прекалено много национали. Само в петък една двустранна игра с втория отбор ще изиграем. Определено имаш ли национални състезатели, това е плюс. Всеки мач в първата шестица ще бъде футбол. Надявам се да покажем добро лице и да побеждаваме”, каза още треньорът на лидера в Първа лига.

В Разград са набелязали и десен бек, чужденец. Вижте кой е той в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички