Стойчо Стоев: За всички е ясно, че мачът с ЦСКА е за титлата


Стойчо Стоев: За всички е ясно, че мачът с ЦСКА е за титлата
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1195 0

Наставникът на Лудогорец - Стойчо Стоев, говори преди важния двубой с ЦСКА, който е в събота на стадион "Българска армия" от 20:15 часа. Треньорът на разградчани е съгласен, че именно този двубой е определящ за титлата, тъй като в момента разликата между двата тима е 3 точки в полза на неговия отбор.

"Мачът с ЦСКА неминуемо е решителен. За всички е ясно, че това е двубой за шампионската титла. Играем с конкурента, който е на 3 точки. Няма как този сблъсък да не е решителен и за двата отбора. Трябва да сме пределно мотивирани. Самите футболисти осъзнават важността на двубоя. Знаят, че този мач може да определи кой да е шампион. Виждам, че мотивацията на момчетата преди двубоя е на пределно ниво", заяви специалистът.

"Ясно ми е, че ЦСКА ще има огромната подкрепа на привържениците си. Ние сме свикнали да играем под натиска на фенската маса. Това за нас не е от голямо значение. По-скоро ще е от значение за противника. Това ще е допълнителен стимул за тях", категоричен е Стоев.

"Напрежението ще даде отражение върху качеството на играта. Но футболът ще вземе предимство, тъй като и двата тима се опитват да играят красиво", вярва треньорът на Лудогорец.

А кой ще ръководи напеченото дерби между двата отбора - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички