Сисиньо: В Европа всички се напъваме, за да ни забележат грандовете


Сисиньо: В Европа всички се напъваме, за да ни забележат грандовете
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1890 0

Десният бек на Лудогорец Сисиньо разкри, че е бил раздразнен, когато клубът не го е пуснал в Коринтианс. Бразилецът обаче се е примирил и остава съсредоточен върху изявите си със зелената фланелка.

Сисиньо сподели още, че с повечето му съотборници се стараят да се раздават максимално в мачовете в евротурнирите, за да бъдат забелязани от големите клубове в Европа.

"България не е мястото, където бразилците обичаме да ходим. Но когато пристигнах в Разград, бях изненадан от структурата на клуба. Много е голяма. А отборът е такъв, който израства", коментира бекът пред бразилския goal.com.

"Тъй като правим добри кампании, големите клубове в Европа ни следят. Така че искаме да се съсредоточим и да играем добре, когато сме на европейска сцена, за да можем да предизвикаме интереса на големите европейски клубове", призна си Сисиньо.

Той разказа и за момента, когато клубът не го е пуснал в Коринтианс.

"Лудогорец просто не прие. Всеки играч би искал да бъде там. По това време бях наистина раздразнен, но, тъй като не се получи, трябваше да се съсредоточа върху работата тук. И благодаря на Бога, че започнахме добре сезона и ще се съсредоточим върху спечелването на титлата на България отново", заяви той.

За участието на тима в Лига Европа бразилецът коментира:

"Знаем, че можем да стигнем много далеч. Надяваме се да преминем груповата фаза и да стигнем колкото е възможно по-далеч. Нашият отбор има качество и ние се стремим да преминем първата фаза и да видим докъде можем да стигнем", добави Сисиньо.

Иначе изданието goal.com отбелязва, че "бързото изкачване на клуб, който се скиташе в по-ниските дивизии през 2010 г.", е накарало софийските грандове Левски и ЦСКА да ревнуват. Посочва се, че Лудогорец е 6-кратен, последователен шампион на страната ни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички