Петричев: С голям и луд късмет може да бием ПСЖ


Петричев: С голям и луд късмет може да бием ПСЖ

3722 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев изрази съжаление, че отборът не е победил Базел в предпоследния си мач от груповата фаза в Шампионска лига. Той показа голям оптимизъм, заявявайки, че българският шампион може да победи Пари Сен Жермен в последния мач от фазата, който е в Париж.

"Имах вътрешното усещане, че ще победим днес, но все пак резултатът е добър. Имам надеждата, че може да вземем нещо в Париж", коментира Петричев след двубоя.

"Господин Домусчиев съжалява, че не победихме днес, но поздрави момчетата за мъжката игра. Базел е голям отбор, изключително класен, така че днес това е добър резултат. Момчетата се бориха и заслужават поздравления", допълни той.

Според шефа на разградчани, вратарят Владислав Стоянов се е доказал снощи, че е най-добрият на своята позиция в България.

"Поне според моето мнение на лаик Владо Стоянов реши мача. Той показа, че е уникален вратар, какъвто отдавна не е имало в България. Радвам се, че направи добър мач, защото имаше голямо напрежение на гърба си, но той доказа, че е най-добрия вратар в България", каза той.

"С много голям, луд късмет, може да победим в Париж. При всички случаи ще се опитаме да вземем нещо. Разполагаме с отбор, който може да поднесе изненада. Това се видя и в мача ни с Арсенал тук. Отиваме с надежда в Париж. Поздравявам от сърце всички хора, които дойдоха да подкрепят Лудогорец в тази студена вечер", завърши Ангел Петричев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички