Дяков: Защо да не вземем нещо в Париж?


Дяков: Защо да не вземем нещо в Париж?
Снимка: БГНЕС

7639 0

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков заяви, че равенство с Базел е влизало в плановете им и е закономерно предвид представянето им.

"Изиграхме мача доста бойко и организирано. И двата тима се страхувахме предимно да не загубим мача и може би равенството е закономерно с оглед представянето”, сподели  Дяков след равенството 0:0 с Базел в групите на Шампионската лига.

"Най-добре беше да победим, но и точката влизаше в нашите планове. Да не забравяме, че има още един мач. Играе ни се още в Европа и мисля, че го заслужаваме. Ние знаехме как ще играе Базел. Доста мачове имаме, а и те също ни познаваха. Бяха организирани в защита. Нямаше много положения, но равният мач влиза в нашите планове”, коментира още Светльо Дяков и продължи:

Дяков не се съгласи напълно, че не са имали точен удар към вратата. "Мисля, че имахме 2-3 много добри ситуации, в които последният пас ни избяха, но това е футболът. Тези мачове в Европа се играят много трудно. Съперникът е качествен и е трудно. Още в началото казах, че най-реално е да се борим с Базел за третото място. Радваме се, че български тим играе до последно в Шампионската лига Отборите играят на максимум, няма лесни мачове. Отиваме в Париж да покажем добро лице и защо да не вземем нещо".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички