Натанаел разкри защо отказа в Серия А, за да се върне в Бразилия


Натанаел разкри защо отказа в Серия А, за да се върне в Бразилия
Снимка: БГНЕС

4228 0

Бившата звезда на Лудогорец Натанаел разкри, че е имал предложения от Турция и Италия, преди да приеме да се завърне в бразилския Интернасионал. Той призна защо все пак е избрал да се завърне в родината си. Причината е, че според него, играейки в бразилското първенство, той има по-голям шанс да бъде забелязан от националния селекционер Тите.

Левият бек призна в родината си, че мечтата му е да играе за "Селесао". Натанаел вярва, че, въпреки че не е играл от декември (заради нежеланието си да подпише нов договор с Лудогорец, бел.ред.), няма да му трябва много време, за да си върне формата. "Следващата седмица трябва да започна тренировки с групата, но ще ми трябва малко време, за да вляза в ритъм", сподели той.

Бранителят направи и едно любопитно признание: докато е уреждал преминаването си в Интернасионал, жена му е родила син. Той обаче не е могъл да присъства на раждането на малкия. А кой според слуховете е бил кандидатът за подписа му от Италия вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички