Ференцварош с впечатляваща статистика в контролите, заканиха се и на Лудогорец


Ференцварош с впечатляваща статистика в контролите, заканиха се и на Лудогорец
Снимка: принтскрийн

3444 0

Наставникът на Ференцварош - украинецът Серхий Ребров, заяви след последната контрола в Австрия, че в дните до първия мач с Лудогорец, тимът му ще е подготвен максимално. Унгарският шампион се справи с белгийския Мускрон - 2:0.

Така унгарският първенец приключи приятелските срещи с 7 победи в 8 мача. Единственото поражение беше с 1:2 от бразилския Ред Бул Брагантино, победил и Левски. "Щастлив съм, че успяхме да затворим втория лагер с победа (б.р. - първият бе в Словения). Играхме добре през първото полувреме с Мускрон, но тогава не можахме да отбележим, попречи ни и горещото време. След почивката вече наложихме волята си и вкарахме два хубави гола", каза Ребров, цитиран от "Тема спорт". 

"Опитахме се на много от позициите да играем с различни изпълнители, за да видим кой как би реагирал. В следващите няколко дни трябва да си донаучим уроците, за да сме готови напълно за Лудогорец и аз вярвам, че ще сме. Няма значение какви резултати постигнахме в контролите. Залогът в официалните мачове е съвсем различен", добави славният футболист на Динамо (Киев) и националния отбор на Украйна.

Междувременно Стойчо Стоев открои най-големия проблем в Лудогорец преди двубоите в Шампионска лига - ето какъв е.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички