Лудогорец върви назад, а Левски и ЦСКА още не могат да го стигнат


Лудогорец върви назад, а Левски и ЦСКА още не могат да го стигнат

1318 0

През настоящия сезон може би за пръв път, откакто Лудогорец се изкачи в елита на българския футбол, шампионите не се намират в добра позиция. "Орлите" бележат регрес в развитието си, като се представят под очакванията както у нас, така и в Европа, а разликата с Левски и ЦСКА вече не изглежда толкова сериозна.

Собственикът на клуба Кирил Домусчиев е съгласен, че отборът му бележи регрес, но също така отбеляза факта, че Лудогорец продължава да е по-напред в развитието си, което показва колко е била голяма разликата до момента между шампиона и останалите отбори.

"По-скоро ние сме много напред и, колкото и да се върнем назад, Левски и ЦСКА още не могат да ни стигнат. Вижда се, че нашето първенство е интересни - добри или лоши - това са нашите отбори", коментира Домусчиев.

"Не мога да кажа, че съм доволен от играта и резултата в мача с ЦСКА-София. Видно е, че в отбора има сериозен спад. За мача с Левски, който предстои, очаквам играчите да се раздадам на максимум, за да покажат, че класата е вечна, а младите да покажат защо са при нас. И аз не знам на какво се дължи този спад, все още нямам обяснение за себе си", допълни босът на "орлите". В същото време той индиректно потвърди и кой ще е треньор на Лудогорец догодина (вижте подробности в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


8 любопитни факта за дузпата

1. В много футболни справочници се твърди, че дузпата е измислена от някакъв ирландец на име Джон Пеналти. Трудно...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама