Лудогорец продължава със загубите в Турция, и Лехия излъга разградчани


Лудогорец продължава със загубите в Турция, и Лехия излъга разградчани
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

828 0

Българският шампион Лудогорец загуби поредната си контрола в турския курорт Белек, след като отстъпи с минималното 0:1 от лидера в полското първенство Лехия Гданск. Това е трета загуба за разградчани от 4 проверки.

Победното попадение падна през втората част, а в негов автор се превърна Суковски. Той получи центриране отдясно и останал непокрит в наказателното поле насочи топката с крак в левия ъгъл на вратата. Като цяло българският отбор не игра на особено високо ниво, каквото показва в последните години. Иначе В самия край на първата част Жоао Пауло имаше добра възможност да изведе своя тим напред, но след като влезе в наказателното поле, се забави с крайното решение и пропиля атаката.

През втората част Лудогорец заигра малко по-добре, но това не донесе гол във вратата на противника. На няколко пъти Давид Рибейро беше на чисти позиции, но нито веднъж не получи точно центриране. Резултатът доста изнерви играчите на Антони Здравков, като в края на едно опасно влизане на Сисиньо беше на път да стартира масов бой на терена. До този момент разградчани паднаха от Ботошани с 1:3, Клуж с 0:2 и днес от Лехия, а единствената им победа бе във втората контрола срещу Хонвед с 4:2.

Един от вратарите в тима пък заяви, че иска да напусне клуба, като сериозно оплю родния футбол - ето какво сподели.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички