Лудогорец е пред раздяла със свой халф само 5 месеца след трансфера му


Лудогорец е пред раздяла със свой халф само 5 месеца след трансфера му
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3090 0

Халфът на Лудогорец Мей Малангу може да напусне Разград само пет месеца след трансфера си. Той представлява интерес за някои от клубовете в шведското първенство. Според запознати става дума за Йостерсунд и Хелзинборг.

Както е известно, Малангу е играл в скандинавската страна над 6 години. От 2008 до 2013 година носи екипа именно на Хелзинборг, а след това минава и през хаселхолм и Гьотеборг, пише "Меридиан мач". Периодът му в Швеция свършва през 2015 година, когато подписва с турския Коняспор. Малангу е шампион за 2011 година, има две купи и две суперкупи. Той дори бе избран за най-добър футболист на шведското първенство през същата година.

В момента в Лудогорец изобилства от вътрешни халфове. След трансфера на Серкан Юсеин, те са вече 7 човека - Светослав Дяков, Густаво Кампаняро, Яцек Горалски, Анисе Абел, Лукас Саша и самият Малангу. Бившият национал на ЮАР не може да премине в първенство, което се провежда в цикъл "есен-пролет", защото вече има мачове за Динамо (Букурещ) и Лудогорец. Шведската лига обаче се провежда във формат "пролет-есен" и там трансфер е напълно възможен. Алсвенскан започва в края на март. 

Същевременно стана ясно, че шампионите проявяват интерес към нападател на стойност минимум 2,5 милиона евро. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички