Козмин Моци: Херо промени схемата, защото знае, че можем да играем всякак


Козмин Моци: Херо промени схемата, защото знае, че можем да играем всякак

5030 0

Козмин Моци безспорно беше един от най-добрите играчи на Лудогорец по време на победата на "орлите" над Спортинг Брага в Лига Европа. Той отбеляза първия гол за своя тим, а освен това се представи на изключително ниво в защита.

След срещата той не бързаше с радостта, тъй като е категоричен, че отборът тепърва има тежка задача да се класира напред в турнира.

"Много труден мач срещу много силен отбор,но ние играхме перфектно. Играхме трима в защита, за да ги изненадаме и ги надиграхме. Първото полувреме беше по-трудно, защото тогава противникът игра по-атакуващо, но накрая приключи с успех и три точки за нашия тим", коментира след двубоя румънският защитник, който за пореден път записа силен мач на европейската сцена.

"Херо видя, че Брага играе с двама високи централни нападатели и пробва да центрира от фланговете. А треньорът ни знае, че Лудогорец може да играе във всяка схема, защото е с интелигентни футболисти.

Ако бием Брага в реванша, се класираме. Но има още три мача. Има още много време до реванша, има тежки мачове в първенството. Най-трудната ни победа, Брага има много силни футболисти и играе много добре", допълни Моци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички