Дерменджиев: Скоро пак ще радваме феновете


Дерменджиев: Скоро пак ще радваме феновете

929 0

„Това е голямо признание, както за мен, така и за моя екип и клуба. Много съм горд с тази награда и благодаря на всички, които са гласували за мен. Може би е малко шаблонно, но ще се постарая да оправдая това доверие.” Това заяви наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев, който бе определен за треньор №1 на България за 2016-а година, предаде репортер на БГНЕС.

„Още през лятото ще опитаме да доставим отново наслада на българския фен, като отборът ни играе в групите на Шампионската лига. Винаги съм искал да срещаме добри отбори, с които да радваме феновете у нас”, заяви опитният специалист.

„Сигурен съм, че предстоящият полусезон ще е труден за нас, но ние ще направим всичко възможно отново да сме шампиони. Разбира се, че имаме конкуренция в първенството. Не можем да подценим нито един отбор – нито Левски, нито ЦСКА, нито Локомотив, както и останалите тимове. Всеки може да победи всеки”, каза наставникът на шампионите.

„Лудогорец продължава да се развива и аз съм доволен, че съм треньор на този отбор и работя с толкова добри футболисти. През зимата ще се подготвяме паралелно както за мачовете с Копенхаген, така и за вътрешното първенство”, допълни още Дерменджиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички