Треньорът на Искра: Няма какво да се страхуваме от Локомотив (Пловдив)


Треньорът на Искра: Няма какво да се страхуваме от Локомотив (Пловдив)
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1288 0

Наставникът на черногорския Искра - Александър Недович, говори пред медиите в страната преди сблъсъка от първия квалификационен кръг в Лига Европа между неговият отбор и носителя на Купата и Суперкупата на България Локомотив (Пловдив).

"Локомотив Пловдив е по-голямо предизвикателство в сравнение със Санта Колома. В отбора играят много чужденци, но всичко ще се реши в една среща. Ние сме домакини и може би това е най-важният мач в кариерата на много от нашите футболисти. Искам да разбера къде се намираме в европейския футбол. Ще се опитаме да зарадваме феновете в Черно гора.

На хартия имаме шанс срещу Локомотив, въпреки че не сме фаворити. На терена обаче топката определя победителя. Постигнахме исторически резултат, класирайки се за Лига Европа и преодолявайки първия кръг от квалификациите. Не виждам причина да се страхуваме. Трябва да направим всичко, за да преодолеем и това препятствие" - сподели Недович.

А къде да гледаме мача Искра - Локомотив (Пловдив) от Лига Европа?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички