Капитанът на Искра за Локомотив (Пловдив): Не сме фаворити, но така е по-лесно, излизаме да бием


Капитанът на Искра за Локомотив (Пловдив): Не сме фаворити, но така е по-лесно, излизаме да бием
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1016 0

Локомотив (Пловдив) ще се изправи срещу черногорския Искра (Даниловград) в първия квалификационен кръг на Лига Европа. "Смърфовете" са абсолютен фаворит в сблъсъка, но капитанът на Искра Милош Дринич вярва, че това ще помогне на неговия клуб.

"У нас имаше голямо напрежение, защото това бе дебютният ни мач в Европа. Всички очакваха да победим, а и ние вярвахме, че ще е така. Бяхме по-добри през цялото време, дори бяхме по-убедителни и при дузпите, за които мнозина казват, че са лотария. Нападахме през цялото време, но нямахме късмет. Целта ни бе да стигнем до първия квалификационен кръг, а след това каквото направим, ще е само в плюс. Вярвам, че успехът в Андора ще ни отблокира и срещу Локомотив ще изглеждаме различно и по-добре.

Не сме фаворити срещу българите и за нас ще е по-лесно да играем, когато сме в тази роля. Ще се опитаме да отстраним Локомотив, но трябва да бъдем по-добри, отколкото в Андора. Ще анализираме съперника, но и без да го сторим, фактът, че са спечелили Купата и Суперкупата на България във финали с ЦСКА и Лудогорец, е показателен" - сподели Дринич пред vijesti.me.

А наскоро наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович разкри силните страни на Искра и сподели очакванията си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички