Христо Крушарски постави цел пред Локомотив (Пд) и заяви: Ако не го направят, ще им отрежа по 1 краче


Христо Крушарски постави цел пред Локомотив (Пд) и заяви: Ако не го направят, ще им отрежа по 1 краче
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1201 0

Собственикът на носителя на Купата на България Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски, говори преди заминаването на тима за Черна гора, където ще се изправи срещу Искра в мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Той призна, че е поставил цел пред "смърфовете" и шеговито ги "заплаши" за последствията, ако не я постигнат.

"Настроението в отбора е идеално. Момчетата са надъхани и влакът няма спирачки. Тръгваме смело напред. Пак ще се повторя, ако не си спомняте. Поставената цел е да преминем минимум три кръга в квалификациите. Ако не го направят, ще им отрежа по едно краче" - бяха думите на Крушарски.

"Аз не съм президент на Локомотив, а човек, който си харчи парите. В момента нямам притеснения, защото отборът се качва по стъпалата. Бавно, но сигурно. Тимът е подготвен достатъчно и момчетата знаят за какво отиват. Трябва да разберат, че е нужно да изкарат пари, за да получат. Това сме си го говорили. Аз съм човекът, който ще участва в търга за стадиона. Дал съм парите преди това. Затова ще участвам, за да направя повече за Локомотив. Отборът е много по-добър, защото играе заедно вече от повече от две години заедно. Има опит. Разбират се само с поглед" - сподели още той.

А наскоро Бруно Акрапович разкри силните страни на Искра и сподели очакванията си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички