Бруно Акрапович разкри силните страни на Искра и сподели очакванията си


Бруно Акрапович разкри силните страни на Искра и сподели очакванията си
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

986 0

Наставникът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, коментира съперника на "смърфовете" в първия квалификационен кръг на Лига Европа - Искра. Треньорът призна, че е наблюдавал един двубой на отбора и сподели своите впечатления и очаквания.

"Гледахме мач на Искра вчера. По-качествени сме, но няма да е лесно. Ще се опитаме да се класираме за следващия кръг, смятам, че сме по-добрите.Вчера играха доста здрав футбол, няма да е лесно да ги бием и момчетата трябва да го знаят. Отиваме с голяма концентрация, с желание. Събираме адреналин през седмицата, който да изкараме по време на мача. Това ще бъде ключовото. Всичко е възможно в един мач. Ние сме единствените, които предложихме да се играе само по един мач, така че не се плашим от никой. Имаме доверие в себе си и качествата си.

Щастлив съм, че работя с такива уникални хора. Дано радваме феновете с хубав футбол и още по-големи успехи. Всичко е до работа. Има още качествени отбори - ЦСКА, Левски, Берое, Ботев, Славия, Черно море. Надявам се, че ще бъде интересно и всеки да може да бие Лудогорец. Тогава ще има шанс и за други отбори да влязат в битката. Ние ще даваме всичко от себе си да се случи това. Трябва да се опитаме да намерим стила си наново, да се концентрираме върху играта си" - сподели той.

Междувременно, Локомотив (Пловдив) подписа с нов футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички