Локомотив (Пловдив) победи Славия преди мачовете за двата отбора от Лига Европа


Локомотив (Пловдив) победи Славия преди мачовете за двата отбора от Лига Европа
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1937 0

Локомотив (Пловдив) победи Славия с 2:0 в един от най-интересните мачове за 3-ия кръг в Първа лига. Точни за успеха на "смърфовете" бяха Анте Аралица в 34-ата минута и Бирсент Карагерен в 81-ата минута.

С успеха момчетата на Бруно Акрапович временно заеха първата позиция с 2 победи и 1 загуба. И за двата отбора предстоят мачове от първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу съответно Кукеши за Славия и Искра за Локомотив (Пловдив). И 2-та мача са в четвъртък (27.08) от 21:00 часа българско време.

Резултатът в днешната среща бе открит в 34-ата минута, когато Анте Аралица се разписа. Той получи подаване зад гърба на защитата от капитана Димитър Илиев и нанесе изстрел с левия си крак по диагонала, като стражът на Славия остана без шанс да се докопа до топката.

В 81-ата минута младокът Филип Кръстев сбърка в своята половина, а от това се възползва Карагерен. Той взе топката, напредна към наказателното поле и стреля безпощадно, за да реши спора в този двубои и да донесе 3-те точки на "смърфовете".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички