Томаш след драмата с Добруджа: Терен, слънце и топка влияят на представянето ни


Томаш след драмата с Добруджа: Терен, слънце и топка влияят на представянето ни
Снимка: facebook / lokomotivplovdiv

1104 0

Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, не скри разочарованието си от представянето на възпитаниците му на 1/16-финалите за Купата на България. 

Лидерът в Първа лига успя да спечели срещу втородивизионния Добруджа Добрич с 4:3 след продължения. "Железничарите" допуснаха изравняване за 2:2 в последната минута от редовното време, макар че от 18-ата минута играха с човек повече.

В допълнение Томаш бе категоричен, че предстои двубой от голямо значение - този с Берое, който е "най-важният от началото на сезона" за Локомотив. 

 Коментарът на специалиста

"Има много фактори за представянето ни – терен, слънце, топка. Ние сами сме си виновни за този развой и нека това да ни бъде обеца на ухото. Червеният картон промени много неща. Не е лесно да реагираш и да се изправиш по време на мача, но моите играчи го направиха, за което ги поздравявам. Не вярвам да са подценили противника, защото цяла седмица говорихме за този мач.

Следващият мач срещу Берое за първенство може би ще бъде най-важният ни от началото на сезона. Берое са отбор, който няма нищо общо с мястото в класирането, което заемат. Футболистите им са загадка за мнозина, но имат голям потенциал. За нас е задължително да вземем този мач", обясни Томаш след крайния успех на възпитаниците му.

Вижте какво се случи на старта при 1/16-финалите за Купата на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички