Томаш разкри причината за гръмкия успех на Локомотив Пловдив над Славия и как може да бъде победен Левски


Томаш разкри причината за гръмкия успех на Локомотив Пловдив над Славия и как може да бъде победен Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1238 0

Треньорът на Локомотив Пд Александър Томаш остана доволен след успеха с 3:0 над Славия. Победата изкачи „черно-белите“ на третото място в класирането.

Замисълът, който имахме, е да притежаваме средата на терена. През първото полувреме имахме затруднения и четиримата ни футболисти се качваха високо, но след корекциите на полувремето изцяло контролирахме развоя на събитията. Искам да поздравя моите футболисти, днес те вложиха и умения, за да вземем тази победа, но трябва във всеки един мач да е така. Думата е постоянство“, коментира треньорът на Локомотив Пловдив.

Мисля, че името Локомотив е достатъчно доказано в България. Последните 5 години доста вдигна летвата, за да бъде подценяван. В някои мачове ние играхме срещу себе си, но спортно-технически има много неща, които трябва да работим“, продължи той.

Левски винаги е бил Левски. Осъзнаваме какво ни очаква, надявам се да се подготвим по най-добрия начин и ние да изненадаме противника. Трябва да направим така, че да елиминираме техните индивидуалности. Много бързаме, когато работиш за резултат може да го постигнеш бързо, но няма да го задържиш“, каза още Томаш, визирайки и предстоящото гостуване на Левски в следващия кръг.

А ето какво любопитно сравнение между Локо Пд и Левски направи капитанът на „черно-белите“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички