Димитър Илиев отсече: Размина ни се в началото, потенциалът ни е еднакъв с този на Левски


Димитър Илиев отсече: Размина ни се в началото, потенциалът ни е еднакъв с този на Левски
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

1002 0

Капитанът на Локомотив Пловдив  Димитър Илиев изрази мнението си след гръмката победа с 3:0 над  Славия. Той вкара втория гол за своите, като имаше важна роля и при автогола на вратаря Светослав Вуцов.

ЗА РАЗВИТИЕТО НА ДВУБОЯ НА ЛАУТА

През по-голямата част бяхме по-добрия и по-знаещия как да отбележи отбор, но и Славия имаше много ситуации. Бяхме пълни господари през по-голямата част. Можеше да вкараме и още.

Знаехме, че Славия ще отваря много пространства, знаехме как да ги използваме, но не на 100 процента се получиха нещата, имаше и още ситуации, в които можеше да вкараме. Трябва да анализираме, защото можеше да губим след първите минути. Но след 20-ата минута бяхме много по-добри от Славия“ ,коментира Илиев доминацията на отбора на „черно-белите на терена.

УСПЕШНАТА СЕРИЯ НА „ЛАУТА“

Локомотив Пловдив записа шеста победа от седем домакинства от началото на сезона. „Смърфовете“ загубиха единствено от ЦСКА 1948 на „Лаута“.

Като цяло вкъщи никой не играе лесно и никой няма да си тръгва лесно с трите точки. Трябва да играем с това настроение и агресия като гости, защото далеч от вкъщи не бележим с тази лекота като тук. Вървим повече от добре. Аз съм щастлив, че два мача вкарваме 6 гола на преки конкуренти за челните места“, говори той за крепостта, в която се превърна стадион „Локомотив“ в Пловдив.

На мен не ми тежи, че не вкарвам, стига отборът да печели. Когато вкарвам и асистирам, радостта от победата е една идея по-голяма. Карагарен ми каза, че днес аз ще ги изкарам, позна, другия път той ще ни изведе до успеха“, сподели той. 

ЗА ПРЕДСТОЯЩОТО ГОСТУВАНЕ НА „ГЕРЕНА“

„Левски загуби тази инерция, трябва да използваме техните слаби места, на "Герена" не е лесно. Като качества и потенциал двата отбора са сходни. Надявам се стадионът да е пълен и да стане хубав мач. Нека по-добрият победи", заяви Илиев по повод предстоящото гостуване на Левски тази събота.

Треньорът на „черно-белите“ Александър Томаш пък посочи как може да бъде победен Левски на „Герена“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички