От Локомотив Пловдив отговориха на слуховете за спонсор, готов да налее 7-цифрена сума в клуба


От Локомотив Пловдив отговориха на слуховете за спонсор, готов да налее 7-цифрена сума в клуба
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

2161 0

Информациите, че Локомотив Пловдив е напът да се сдобие с нов спонсор, готов да инвестира 7-цифрена сума в клуба, се оказаха неверни. Това разкри изпълнителният директор на "смърфовете" - Лъчезар Димитров.

Той сподели, че слуховете не отговарят на истината и изрази недоумение как непроверени твърдения стигат до широката общественост.

"За съжаление, информацията, която се е появила, не е вярна. Би било отлично да е истина. Не знам откъде излизат тези информации, но не са проверени. Гарантирам, че ако се случва нещо в клуба, ще изляза и ще го обявя лично", заяви Димитров пред "Спортал".

Обект ли е Локомотив на интерес от инвеститорите?

"Черно-белите" съвсем скоро ще могат да се похвалят с откриването на дългоочакваната трибуна "Бесика". По съоръжението текат заключителни дейности, а видът му обещава то да бъде едно от най-модерните такива в страната.

Именно въпросният сектор, както и предстоящите останали ремонти на стадион "Локомотив" биха могли да направят дома на "смърфовете" обект на интерес от родни и чуждестранни инвеститори. В чужбина бюджетът на редица клубове разчита до голяма степен на спонсорски договори, свързани с техните стадиони. Не е изключено, при сериозна офера, "черно-белите" да се замислят и за смяна на името на съоръжението с такова на компания-инвеститор. 

Ето как тръгна информацията за евентуалния спонсор на пловдивчани

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички