Александър Томаш: Славия може да бие всеки, трябва да се отблагодарим на феновете


Александър Томаш: Славия може да бие всеки, трябва да се отблагодарим на феновете
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1009 0

Локомотив Пловдив посреща Славия в понеделник (17.10) у дома в мач от 14-ия кръг на Първа лига. Срещата е с начален час 17:30 ч. И "смърфовете", и "белите" имат шанс при успех да се настанят на 3-ото място във временното класиране.

Преди двубоя треньорът на "черно-белите" - Александър Томаш, разкри колко голямо препятствие е предстоящият опонент, но въпреки това вярва в крайния успех.

"Славия винаги е бил опасен съперник. Това е отбор, който и през този сезон показва, че може да победи всеки един съперник. Спечелиха срещу Левски и това ще им даде още по-голямо самочувствие“, заяви Томаш пред „Мач Телеграф“

"След мача със Спартак във Варна моите футболисти тренираха много сериозно и ми се иска да покажем, че е имало ефект от работата ни и на терена. Все още не съм наясно точно с какъв състав ще излезем и дали ще има някои тактически промени. Целта ни е като във всеки друг мач. Да успеем да победим, но и да показваме повече от футбола, който искам с владеене на топката и хубави атаки. Въпреки че отново ще играем в делничен ден, съм сигурен, че феновете ни също ще ни дадат необходимата подкрепа.

Ние от своя страна трябва да им се отблагодарим. Вижда се, че силите в първенството през този сезон са доста изравнени и всеки успех ще е много ценен. Очакват ни натоварени седмици до паузата, но така ще е за всички. Подготвени сме и трябва да издържим“, допълни още той.

Ето от кои двама футболисти се отказаха "смърфовете"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички