Президентът на Локо (Пд) е разгневен след издънката срещу Витоша и заплаши играчите


Президентът на Локо (Пд) е разгневен след издънката срещу Витоша и заплаши играчите
Снимка: ПФК "Локомотив" - Пловдив

1685 0

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски е изключително недоволен след издънката на "смърфовете" срещу последния в класирането на Първа лига - Витоша (Бистрица). Бизнесменът дори заплаши играчите при нова подобен слаб двубой.

"В сряда ще има шамари и ще се разберем. Тогава ще имаме разговор. Те са глобени през цялото време. Ако не си вземат това, което сме се разбрали, ще гледат през крив макарон. При нас всичко се знае - кой за какво седи на стола" - заяви той пред "Тема спорт".

Равенството 1:1 срещу Витоша е вторият пореден двубой от елита на България, в който "черно-белите" се представят много слабо. Преди това те загубиха с 0:2 от Берое. Между тези два мача обаче момчетата на Бруно Акрапович отстраниха ЦСКА 1948 от Купата на България и се класираха за полуфиналите.

Жребият за полуфиналите на Купата на България е днес (10.03) от 18:30 часа. В него ще участват столичните ЦСКА и Левски, както и пловдивските Локомотив и Ботев. Къде можете да го гледате НА ЖИВО - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички