Локомотив Пловдив привлече нов нападател, национал на Конго


Локомотив Пловдив привлече нов нападател, национал на Конго
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1913 0

Локомотив Пловдив се похвали с привличането на нов нападател. "Смърфовете" подписаха договор с Доминик Малонга, но от клуба не информират за колко време е договорът му.

Той е роден на 08.01.1989 и играе на позицията нападател. Притежава френски паспорт. Състезавал се е за отборите на Елче, Про Верчели, Сервет, Хибърниан, Чезена, Реал Мурсия, Торино. За последно е играл за Кавалри. Има и мачове за националния отбор на Конго. "ПФК Локомотив пожелава успех на Доминик Малонга с екипа на „черно-белите", написаха пловдивчани на сайта си.

Само преди два дни отборът отстрани ЦСКА 1948 за Купата и вече очаква жребия за 1/2-финалите. "Надявам се да няма болни и контузени и ще бъде по-лесно. Виждате колко е трудно да се работи по такъв начин. Продължаваме да работим и да се справяме. Важно е за клуба и самите играчи, концентрирани сме. Понякога не сме концентрирани добре, но ние сме си виновни. На тренировки трябва да оправим тези грешки", заяви наставникът Бруно Акрапович след двубоя. А колко милиона получи клубът, за да подобри инфраструктурата на "Лаута" - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички