Александър Томаш: Бяхме отлични, но имаме много да догонваме феновете си


Александър Томаш: Бяхме отлични, но имаме много да догонваме феновете си
Снимка: Lokomotivpd.com

1074 0

Локомотив Пловдив победи като гост с 2:0 Спартак Варна в предпоследния мач от 13-и кръг на Първа лига. "Смърфовете" се представиха на ниво и не дадоха особени шансове за изява на съперника си.

Именно това коментира и треньорът на пловдивчани Александър Томаш. След срещата специалистът разкри, че е доволен от видяното, но неговите възпитаници имат да догонват нивото на привържениците на отбора.

"Победата е много важна. Извоювана е от сърцата и желанието на нашите футболисти. Доста тимове ще имат проблеми тук, но трябваше да затворим мача по-рано. Мачът беше проведен отлично от нас, но се вижда, че ни трябва много работа, за да можем да контролираме определени ситуации", заяви Томаш след срещата.

"Спартак е отбор, който от почти никакви ситуации, може да отбележи гол. Още на полувремето им казах, че не трябва да се изнервяме и след като отбележим, за което бях сигурен, че ще се случи, да потърсим втори, за да затворим мача. 

Случи се по трудния начин, но се радвам и поздравявам футболистите и публиката, която въпреки деня и часа, в който играхме, показа, че е много над нас. 

Не гледам класирането. Ако бяхме победили в предния мач, щяхме да сме първи. Нещата трябва да се случват постепенно. Трябва да гоним своите фенове, които ни изпреварват с много", допълни още наставникът, говорейки и за следващия двубой на "смърфовете" срещу Славия.

"Във всеки един мач, независимо срещу кого и къде, излизаме за победа. През седмицата работим по какъв начин да се случи това. Мачът е труден, противникът добър. Надявам се да се възстановим по добър начин, да вложим себераздаване и сърце и да спечелим мача", завърши той.

Ето какво каза и героят на "черно-белите" Бирсент Карагарен

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички