Букмейкъри се завръщат на "Лаута" с мощна финансова "инжекция" за Локомотив Пловдив


Букмейкъри се завръщат на "Лаута" с мощна финансова "инжекция" за Локомотив Пловдив
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1195 0

Футболният елит на България сериозно напредна и скоро ще приключи първия полусезон от кампания 2022/2023. Отборът на Локомотив Пловдив е един от добре представящите си за радост на една голяма част от вековния град. Добрите новини обаче тепърва предстоят за "железничари" и те ще имат поводи за празненства!

Букмейкърска компания се завръща на "Лаута"?

Последните информации около клубът гласят, че на стадион "Локомотив" съвсем скоро ще има нов спонсор, който ще удари рамо на клуба след месеци на световна криза в клубовете поради пандемията. Става въпрос за букмейкърска компания, която е добре позната на "смърфовете" поради партньорство в миналото. Този път обаче се очертава на "Лаута" да постъпят приходи от един милион лева, съобщава "Тема Спорт".

Очаква се договорът между двете страни да бъде обявен още до края на тази година или в самото началото на следващата.

Новият стадион ще води още инвеститори в клуба

Само след няколко седмици на стадион "Локомотив" трябва да бъде открита чисто новата трибуна "Бесика". В нея традиционно се събират най-върлите запалянковци на "смърфовете", които през последните месеци запълваха сектор "В" поради изграждането от нулата на съоръжението.

Всъщност скорошното откриване, за което още няма конкретна дата, ще бъде първата стъпка към изцяло модернизирания стадион на Локомотив, за който се работи от години. Междувременно се работи и по огледалната трибуна в Лаута, където се помещаваше секторът за "гости". Там още не може да се говори за откриване, но също бива белязан сериозен напредък. 

Чисто новият стадион на Локомотив безспорно ще доведе още инвеститори в парк "Лаута", а междувременно запалянковците също ще се завърнат, тъй като огромна част от феновете в България са недоволни от условията. Откриването на Трибуна "Бесика" е планувано за отложеното домакинство на ЦСКА в първия ден на ноември или това на Лудогорец малко по-късно.

Капитанът на Локомотив Пловдив - Димитър Илиев коментира последните събития около клуба, като не пропусна и да отчете голямото значение на новия стадион за феновете!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички