Крушарски не смята, че Локо Пд ще стане шампион, но е сигурен, че ще играе в Европа


Крушарски не смята, че Локо Пд ще стане шампион, но е сигурен, че ще играе в Европа
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1706 0

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски отново привлече внимание след изказването си след двубой на своя тим. Той призова феновете на "смърфовете" и Ботев Пд да "ходят да поркат" след дербито, а не да се бият.

"Гледахме мача заедно със Самуилов. Това е знак за феновете. След мача да ходят да поркат, а не да се бият. От тук да отиваме да купонясваме. Кметът да си изпълни обещанията. Като гледам тази база и нашата - ми се плаче. Или да правят нещо, или да ми кажат "ходи у лево и си гледай работата". Реално трябва да се направи стадион “Пловдив”, който да побира 40 000. Вчера бяха 25 000, а в Пловдив спокойно могат да се съберат пак толкова, но местата не достигат", заяви той и направи сравнение между днешното дерби с това между Левски и ЦСКА в събота

"И двете дербита бяга горе-долу на едно ниво. Има го това във футбола. Имаме много контузени, което попречи на схемата. За начало е добре. Ще наберем инерция, която няма кой да я спре. Нещата са равнопоставени за всички. Разликата е в парите. Много точки станаха за да мислим за титла, но за второ-трето място ще се борим. Със сигурност ще играем в Европа", каза Крушарски.

Наставникът на Локо Пд Бруно Акрапович пък сподели, че неговият отбор е бил по-добър и е заслужавал да спечели - вижте повече в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички