Локомотив (Пловдив) представи първо ново попълнение


Локомотив (Пловдив) представи първо ново попълнение
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1129 0

Носителят на Купата на България - Локомотив (Пловдив), представи първо ново попълнение преди началото на новия сезон 2020/21. "Смърфовете" привлякоха Георги Минчев за срок от 3 години. Това стана ясно след съобщение на официалния сайт на клуба. Публикуваме го без редакторска намеса:

"ПФК Локомотив Пловдив подписа договор с Георги Минчев. Срокът на контракта му е за период от 3 години. Това е първото ново попълнение на “черно-белите” преди началото на сезон 2020/21.

Георги Минчев е роден на 20.04.1995г. в Русе и играе на позицията нападател. Минал е през школите на Аристон и Литекс. Състезавал се е за Литекс и ЦСКА. За последно е играл за столичния Царско село. Георги Минчев има и записани двубои за юношеския и младежкия национален отбор на България.

„Щастлив съм да бъда част от Локомотив. Клуб с богата история и много голяма фенска маса. Всички в отбора ме приеха много добре. Ще направя всичко възможно, за да мога да помогна на Локомотив. Вярвам, че ще продължат силните игри на отбора, ще се радвам да бъда част от силното представяне на тима.

Знам, че сега предстоят два много важни двубоя – мачът за Суперкупата с Лудогорец и дербито с Ботев (Пловдив). Очаквам да играем добре и да започнем сезона по най-добрия начин – с две победи”, заяви Минчев.

ПФК Локомотив пожелава успех на Георги Минчев с екипа на "черно-белите".

Междувременно, капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев бе избран за "Футболист на футболистите" в България за сезон 2019/20.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички