Бруно Акрапович: Дайте ми Левски и 3 хиляди лева и отборът ще ескплодира


Бруно Акрапович: Дайте ми Левски и 3 хиляди лева и отборът ще ескплодира
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

3114 0

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович говори за проблемите в столичния Левски. Наставникът, извел "смърфовете" до два поредни трофея за Купата на България, дори разкри колко пари биха му трябвали, ако поеме "сините", за да "експлодират" те.

"Левски си е Левски. Дайте ми Левски и три хиляди лева за заплати и отборът ще експлодира. Всичко е до желание. Ако върнеш феновете и има бомбастична атмосфера, както искам да направя сега в Локомотив, всичко е възможно. Аз започнах в Пловдив точно по този начин. Не исках да плащаме големи заплати и пари на мениджъри. 

Ето, на телефона имам много предложения за играчи, които искат да дойдат. Само трябва внимателно да ги избереш. Футболът отива към атлетика и трябва да се търсят атлетични играчи. Още повече пък за Левски, който е бранд и привлича внимание. За мен е задължително играчът да мине проби, защото е важно не само качествата, които притежава, но и характерът му. Чувствам се много добре в Пловдив. Мисля само за Локомотив и искам още дълго да остана в клуба" - признава Акрапович за "Канал 3".

Освен това, специалистът говори и за играчите на Локомотив, както и за предстоящето участие в европейските клубни турнири. Той призна, че има оферти към футболистите, но те няма как да бъдат продадени за ниски цени, защото са показали качество. Колкото до Европа, той е оптимистично настроен и споделя, че "смърфовете" не се плашат от никой отбор и чакат жребия.

"Христо Крушарски не поставя цели. Той винаги говори с оптимизъм. Повечето хора мисля, че нещата, които говори не могат да се случат, но ние му вярваме. Не ми е цел да затварям устата на критиците. Нека има критика, но да бъде градивна. Аз се уча от тях и ставам по-добър. Няма как да съм физкултурник. Всяка тренировка се използва топка. Играем добър футбол и работата ми се показва на терена. Берое и Славия показват добри неща има и още отбори, които ще се борят за първата шестица" - завърши той.

А наскоро Акрапович призна, че заразените с коронавирус в Локомотив (Пловдив) са дали отрицателни тестове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички