Локомотив (Пловдив) чества 94-та годишнина, пуска специални екипи в ограничена бройка


Локомотив (Пловдив) чества 94-та годишнина, пуска специални екипи в ограничена бройка
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1326 0

Локомотив (Пловдив) стана на 94! Клубът кара един от най-добрите си периоди в цялата история, като вече в две поредни години печели Купата на България. Освен тези два трофея, "смърфовете" стават шампиони на България през сезон 2003/04 година. 

"Уважаеми локомотивци, днес отборът на нашите сърца празнува. Днес отборът на Локомотив Пловдив отбелязва 94 години от своето създаване!

Ръководството на Локомотив поздравява всички привърженици, треньори, играчи и служители в клуба по повод 94-годишнината на клуба!

94 години страст и гордост!

94 години чест и слава!

94 години символ на Пловдив!

94 години история за една голяма любов!

Честит празник, локомотивци" - пише Локомотив на официалния си сайт.

Освен това, ще има специални екипи (ограничена бройка) по случай годишнината:

"Уважаеми локомотивци,

днес, 25 юли, нашият славен клуб става на 94 години!

По този повод ръководството на Локомотив изготви специална изненада за привържениците на отбора. За първа година, заедно с партньорите ни от uhlsport и Cover Print, ще се пусне в продажба лимитиран модел фланелка, посветена на 94-годишнината, с цена от 94 лева.

Дизайнът на фланелката е изработен специално за случая и представя символично началото на нашия клуб и традициите ни в черно-бялото райе. На гърдите, в стилен колаж, е разказана “История за една голяма любов” – “черно-бялата”, а именно в такъв цвят е и лимитирания модел фланелка. Мястото не позволява да бъдат представени всички значими събития, както и да бъде показан всеки един от героите в 94-годишния ни летопис, но в малки фрагменти са показани някои от най-значимите и запомнящи се моменти.

Този екип е само и единствено за годишнината на Локомотив и повече от 94 бройки няма да бъдат произвеждани!

Фланелките ще бъдат изработвани само по поръчка и ще бъдат индивидуални за всеки закупил. За целта името на всеки желаещ ще бъде изписано на гърба, а в долния ляв ъгъл ще стои личния му подпис и пореден номер до 94!

Записванията за фланелките започват в понеделник в администрацията на клуба, като в този ден работното време ще е от 10:00ч. до 15:00ч. За дните след това може да получите повече информация на имейл lokomotivpd.marketing@gmail.com или на телефон 032 / 622 889".

Междувременно, ЦСКА, Локомотив (Пловдив) и Славия разбраха кога ще играят в Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички