Мартин Луков: Българското първенство ще загуби много без ЦСКА и Левски


Мартин Луков: Българското първенство ще загуби много без ЦСКА и Левски
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1817 0

Вратарят на носителя на Купата на България Локомотив (Пловдив) - Мартин Луков, даде интервю, в което говори за ситуацията в отбора, като освен това призна, че българското първенство без двата големи гранда ЦСКА и Левски би загубило много.

"Избягвам да коментирам други отбори. На Левски им пожелавам успех и по-бързо да излязат от трудната ситуация, в която са в момента. Българското първенство би загубило много , ако отбори като Левски и ЦСКА не са в него. Без ЦСКА не беше същото в Първа лига, когато бяха изпаднали. Те са двата отбора с най-голяма фенска маса" - споделя той пред "Канал 3".

"За новия сезон трябва да се подготвим добре физически, да се пазим от контузии, а за резултатите ще видим в последствие. За да сме близо до нивото на Лудогорец, както каза Крушарски, ни липсват едни 15 милиона. Нашите заплати не са големи. Почти всички взимаме едно и също. Всички знаем заплатите в Лудогорец какви са. Те могат да си позволят футболисти за 2-3 милиона. При нас разчитаме главно на свободни трансфери и е трудно да се намерят качествени състезатели, но се радвам, че го правим" - каза още Луков.

Междувременно, ЦСКА, Локомотив (Пловдив) и Славия разбраха кога ще играят в Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички