Локомотив Пловдив излезе с важно пояснение за феновете - кога ще бъде представен новият старши треньор?


Локомотив Пловдив излезе с важно пояснение за феновете - кога ще бъде представен новият старши треньор?
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1044 0

Ръководството на Локомотив Пловдив обяви с публикация, че новият старши треньор на отбора ще бъде представен на "специален брифинг" в залата за пресконференции на "Лаута" в утрешния 11 април от 15:00 часа!

По-рано днес пък Александър Тунчев си взе сбогом с "черно-белите", а Бруно Акрапович коментира възможността да се завърне начело... (последвайте две връзки, за да научите повече).

Ето какво написаха сега "черно-белите" в социалните мрежи:

"Уважаеми локомотивци,

на 3-ти април старши треньорът Александър Тунчев подаде своята оставка. Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив реши да уважи това му искане.

Благодарим на треньорския щаб (Александър Тунчев, Красимир Петров, Георги Илиев и Витомир Вутов) за тяхната работа и им пожелаваме успехи в бъдеще.

Отборът беше временно воден от легендата на ПФК Локомотив Христо Колев - Бащата, като под негово ръководство “черно-белите” надиграха ЦСКА-София и победиха с 2:0. Благодарим му, че се отзова в този момент!

Новият старши треньор на ПФК Локомотив ще бъде представен пред медиите на специален брифинг в залата за пресконференции в понеделник (11.04) от 15:00ч.".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички