Бащата: Задължително ще се борим за седмата позиция


Бащата: Задължително ще се борим за седмата позиция
Снимка: Иван Йочев

1386 0

Треньорът на Локомотив (Пловдив) в мача срещу ЦСКА - Христо Колев-Бащата, обясни на какво се дължи победата на неговия тим в двубоя тази вечер. Той изрази мнение, че едва ли ще остане на поста от утре.

"Заслугата е изцяло на момчетата, успяха да си повярват за малкото време, което имахме заедно. Показаха, че е най-трудно да се изправи човек, когато е долу, но те намериха сили да го направят. Още веднъж показаха, че имат характер и са мъжки момчета", започна Колев пред "Диема спорт".

"За малко време е трудно да се говори за чисто футболни неща. Момчетата успяха да си повярват и да изнесат играта малко по-високо. Задължително трябва да се борим за седмата позиция, независимо от обстановката и резултатите, те остават в миналото. За тях, за семействата им и за хората, които идват да ги подкрепят - трябва да го направят", допълни треньорът.

"Уговорката с ръководството беше за сега, нямаше кой. Мисля, че няма да имам контакт с отбора занапред", завърши Бащата. А ето какво каза собственикът на Локомотив Христо Крушарски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички