Тунчев на сбогуване с Локо (Пд): Благодаря на г-н Крушарски и феновете


Тунчев на сбогуване с Локо (Пд): Благодаря на г-н Крушарски и феновете
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2014 0

Доскорошният треньор на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев приключва с клуба окончателно. Той се е сбогувал с отбора на сутрешната тренировка преди мача с ЦСКА, информира "Мач Телеграф". Тунчев и помощниците му Георги Илиев и Красимир Петров са имали дълъг разговор с Христо Колев, който изведе "смърфовете" в онзи мач.

"Тръгвам си с благодарност и със сигурност казвам "довиждане", а не "сбогом", защото не се знае дали съдбата няма да ме върне и отново да работя в Локомотив, който се превърна в мое второ семейство. На първо място искам да благодаря на г-н Крушарски за доверието и подкрепата през цялото време. Вярвам, че отборът има качества за седмото място, тъй като знам какъв потенциал имат тези играчи. Мисля, че те имаха нужда от промяна, рестарт, освежаване…, както казах и веднага след мача с ЦСКА 1948", заяви треньорът, цитиран от изданието.

"Годините, които прекарах на „Лаута” като футболист, помощник-треньор и треньор, са 10-11 и специално искам да отправя благодарности към феновете, които с невероятната си подкрепа и в хубави, и в лоши дни, буквално са ме просълзявали. Това "Винаги с вас" е рефрен, който звучи на стадиона и след тежки загуби и прави клуба действително много специален", допълва Тунчев. А ето с какво ще се занимава занапред босът Христо Крушарски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички