Локомотив Пловдив фаворит в срещата с Берое


Локомотив Пловдив фаворит в срещата с Берое
Снимка: Lap.bg

1087 0

Локомотив Пловдив посреща Берое в мач от 21-вия кръг на Първа Лига. При успех "смърфовете" ще се задържат в челната тройка, като са на точка зад втория ЦСКА и с точка пред преследвача Арда. Старозагорци отпаднаха от Купата на България, като целта на тима ще е да влезе в първата шестица.

Локомотив взе точка от ЦСКА като гост, но момчетата на Александър Тунчев има само една победа от четирите мача в първенството след подновяването - домакинството на шампиона Лудогорец. Берое взе гостуването си на Ботев (Враца) и записа равенствo със Славия, след това загуби от Черно море и Лудогорец.

За Локомотив мача пропускат контузените Мартин Луков и Лукас Масоеро. Очаква се панамецът Пауло Уртадо да се появи в игра, но по всяка вероятност той ще влезе като резерва. В първия мач от сезона Локомотив надигра Берое в Стара Загора с 3:1. През януари двата тима играха приятелски мач, също спечелен от "смърфовете" с резултат 3:0.

Двубоят е с начален час 19:30 ч. и ще бъде излъчен пряко по Диема спорт.

А какви клубове следят защитника на Локомотив Кристиан Гомис, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички