И Херо бесен от съдията срещу Лудогорец - зададе неудобни въпроси


И Херо бесен от съдията срещу Лудогорец - зададе неудобни въпроси
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

3228 0

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров - Херо стана поредният, който се оплака от съдийските решения в Първа лига. Той недоволства от рефера на двубоя с Лудогорец, загубен с 1:4 - Георги Давидов. Освен това, Херо зададе два въпроса на шефа на съдиите Костадин Гергинов.

"Резултатът е доста изразителен, но на фона на играта не заслужавахме такава загуба. Мачът беше равностоен в голяма част от времето. В края на първото полувреме чисто положение на Макоута, в началото на второто чисто на Лебон, можеше да се развие по друг начин срещата, въпреки съдийството Това е четвърти пореден мач, в който съдиите са срещу нас. Искам да попитам Костадин Гергинов. Разбрах, че във всеки един отбор имало човек, който отговаря за съдиите. Да го питам при нас кой е този човек, защото явно не си върши работата. Когато има такива хора те с кого влизат в контакт? Да ги научим тези неща. Това, което става срещу Берое, е обидно" - започна той.

До втория гол играхме добре, но разберете с такова съдийство няма как да се играе. Минаха футболисти на Лудогорец и ми казаха, че съдийството е срамно. Темата с оставката няма да я коментирам. Каквото съм имал да кажа, съм го казал на нашите ръководители. Обиден съм от отношението на БФС и съдиите към нас. Има обективни причини да стигнем до това ниво, но няма да се оправдавам.

Дали оставам или не - нещата са между мен и ръководството. Аз уважавам феновете на Берое. Това е отбор с традиции и слава, не може така да се отнасят с него. Карлос Охене повече няма да е част от нашия отбор. Червеният картон при него е рецидив. Още преди аз да дойда тук. Не се притеснявам от тежките мачове, а от съдийството. Когато отборите са в равни условия, такова съдийство накланя везните" - допълни още Херо.

Вижте подробности от победата на Лудогорец над Берое в Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички