Димитър Илиев смята, че съдията с ЦСКА е поставил рекорд


Димитър Илиев смята, че съдията с ЦСКА е поставил рекорд
Снимка: Ivan Ivanov/ LAP.bg

1121 0

Лидерът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев смята, че реферът Валентин Железов е "поставил рекорд" по отсъдени нарушения при нулевото равенство срещу ЦСКА. Илиев отличи, че срещата е белязана от много битка и сякаш равенството е закономерен резултат.

„Само битка, изключително малко смислени неща. С оглед заряда и начинът, маниерът на свирене на съдията – той спомогна да е това качеството. Мисля, че това е своебразен рекорд. Може би 1850 фаула. Такова нещо не съм виждал. Не съм статистик, но е някакъв рекорд. Когато трябва да се дават картони, не се дават, когато не трябва, се дават. Отборите прекалено много заложиха на битката и спокойствието. Имахме шанс да попарим ЦСКА, те имаха също половинчати положения. Казах, че това са равностойни отбора и равенството е закономерно”, коментира Митко Илиев.

„Можеше да сме по-клинични в ситуациите ни, но не съумяхме. Веднъж стигнахме до добро положение. Трябва да отбележим, че играем с ЦСКА на „Армията”. Не е лесно и със сигурност равенството влиза в нашите планове. След като не можеш да победиш, е хубаво да печелиш точки. Надяваме се следващият мач да затвърдим битката и с голове да печелим. ЦСКА афишира амбици да детронира Лудогорец, ние не се мерим да ставаме шампиони, така че може би те трябваше да покажат нещо повече с оглед тези претенции. Ние не крием, че ще бъде успех, ако завършим в тройката. Мачът протече по нашия план, трябваше просто да сме по-спокойни и да развием контраатаките си”, продължи той.

„Срещу Лудогорец последните години им създаваме проблеми. Срещу ЦСКА играем много успешно. Загубихме един мач от последните пет след съдийско рамо. След като за двата обявени най-добри отбора, ги надиграваме, всеки в Локомотив трябва да се радва и да се гордее. Просто към това себераздаване и мъжка игра трябва да прилагаме самочувствие с топката. Понякога сме припряни, а няма защо. Сезонът е повече от добър. Трябва да задържим това темпо и след плейофите и да не повтаряме миналия сезон. Когато сме сочени за фаворити, трябва да печелим мачовете си”, завърши Димитър Илиев.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички