Тунчев: Това беше неприятен мач за гледане


Тунчев: Това беше неприятен мач за гледане
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

969 0

Наставникът на Александър Тунчев е останал доволен от това, което е видял от своя отбор при нулевото равенство срещу ЦСКА в София. Тунчев все пак смята, че „смърфовете” трябва да се подобрят при контрола на топката.

„Сигурно не е бил приятел двубоя за гледане. С оглед стилът на двата отбора се очакваше. Донякъде е закономерен хикса. Имаше по две ситуации за двата отбора. Ако искахме да се поздравим с успех, трябваше да сме по-агресивни. Нужно беше по-голямо самочувствие с топката, което днес го нямаше. Ако го бяхме сторили, можеше да вкараме гол. Винаги, когато вземеш точка на „Армията”, е добре. Не може да не сме доволни”, каза Тунчев.

„Доста по-трудно е да играеш срещу Бруно Акрапович. Познава ни добре, а ние не сме променяли много. Не виждах и защо, тъй като отборът вървеше добре. Доста труден мач”, продължи наставникът на Локо Пловдив.

„Проблемът ни е във втората половина от таблицата, но сега няма как да не сме доволни. Ще направим всичко необходимо да завършим първенството на тази позиция, която сме сега. Очакват ни доста тежки мачове. Искам да нямаме контузии, тъй като вече получихме две такива. Групата от играчи не е достатъчно голяма и се надявам да запазим играчите здрави. Всеки мач подхождаме за победа”.

„Определено искаме да държим повече топката. Имаме изпълнителите и да се опитаме да създаваме повече положения”, завърши Сашо Тунчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички