Ексклузивно в SportLive! Крушарски посочи най-големия проблем на българския футбол и отсече: Локомотив Пловдив ще стане шампион! Ще направим 17 поредни победи


Ексклузивно в SportLive! Крушарски посочи най-големия проблем на българския футбол и отсече: Локомотив Пловдив ще стане шампион! Ще направим 17 поредни победи
Снимка: Lap.bg

4705 0

Локомотив Пловдив е лидер в родната Първа лига. Отборът, воден от Александър Томаш, счупи клубния рекорд за поредни победи, регистрирайки серия от 7 успеха. „Черно-белите“ впечатляват и с играта си, като те са и тимът, отбелязал най-много голове от началото на сезона – 21.

Пловдивчани са с актив от 22 точки след 8-ия кръг. След отличния старт на кампанията е логичен и въпросът дали Локомотив Пловдив е възможно да спечели шампионската титла за втори път в историята си след сезон 2003/2004.

Отговор SportLive.bg потърси от съсобственика на клуба Христо Крушарски. Бизнесменът е повече от оптимистично настроен за успешната кампания на подопечните си. При управлението на Крушарски „черно-белите“ спечелиха 3 трофея – два пъти Купата на България и веднъж Суперкупата на България.

„ЩЕ СТАНЕМ ШАМПИОНИ! ПОРЕДНИТЕ НИ ПОБЕДИ ЩЕ СА 17“

„Със сигурност ще станем шампиони през този сезон, гледайки представянето на другите отбори“, отсече Крушарски пред SportLive.bg.

Защо победите ни да са 7 поредни? Те ще са 17. Виждаме как играят останалите отбори. Ние поне демонстрираме постоянство. Проблемът за българските отбори е, че конкуренцията не е конкуренция. Точно това е най-големият проблем на българския футбол. Поради тази причина нямаме нищо“, продължи бизнесменът .

Естествено, че може целта да ни е спечелване на шампионската титла. Човек винаги трябва да има цел. Нужно е да преследва нещо, за да е жив. В бизнеса също е така. Ако нямаш цел, планове, няма да постигнеш нищо. Необходимо е да набелязваш, да гониш, за да имаш. Ако не гониш, стоиш на едно място и не се развиваш“, категоричен е той.

Добре, че се върнах в управлението на клуба след Нова година и побеждаваме“, завърши в типичния си култов стил Крушарски.

Припомняме, че бизнесменът се завърна официално в управлението на клуба през февруари, като оттогава отново решенията в Локомотив Пловдив се взимат съвместно с Адам Сотков. Двамата притежават по 50% от акциите на „черно-белите“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Първо в SL! Шеф в Локо Пд отива на мисия в Южна Америка

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички