В Локо (Пд) въведоха специални премии: ето колко плащат за бой по Лудогорец


В Локо (Пд) въведоха специални премии: ето колко плащат за бой по Лудогорец
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1594 0

Футболистите на Локомотив (Пловдив) ще получат премии при позитивни събития в днешното дерби с Лудогорец. Те ще приберат сериозни суми не само при успех, но и ако успеят да вкарат гол на шампиона, твърди "Мач Телеграф".

В клуба са въвели система на премиране преди двубоя със Славия, според която играчите прибират по 200 лева за всеки отбелязан гол след първия. Тази сума са спечелили Димитър Илиев и компания след мача с "белите", в който победиха с 2:0.

Самото премиране става по следната схема: в зависимост от опонента, за победа се дават по 400, 500 или 600 лева. Тоест ако биеш последния като домакин, ще вземеш най-малката сума. Ако обаче тази вечер „смърфовете“ ударят шампиона насред Разград, със сигурност ще приберат най-големия бонус.

"Черно-белите" правят най-силния си сезон от години и записаха серия от 9 поредни победи в първенството. Локо (Пд) е лидер в класирането с 28 спечелени точки. А ето с кои футболисти Локо (Пд) преговаря за нови договори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички