Капитанът на Локомотив Пловдив: Надиграхме ЦСКА, ние сме си виновни


Капитанът на Локомотив Пловдив: Надиграхме ЦСКА, ние сме си виновни
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1647 0

Капитанът на Локомотив Пловдив - Димитър Илиев, заяви, че ЦСКА е победил на "Лаута" с "един нелеп рикошет" и че "смърфовете" трябва да са горди, тъй като са надиграли "червените" от първата до последната минута:

"Това е футболът. Това не е първият, нито последният мач, в който по-добрият отбор губи. Трябва да сме горди - от първата до последната минута надиграхме отбора на ЦСКА във всяка една фаза на играта, но една случайна ситуация, един нелеп рикошет доведе до гол", започна Илиев пред камерите на "Diema".

"Не мисля, че този гол ни се отрази на играта. Второто полувреме играхме още по-силно. Ситуациите, които създадохме, не успяхме да ги вкараме, а когато не вкараш... губиш. Благодаря на публиката, мисля че всеки един е доволен от себераздаването. Ние дадохме всичко от себе си. За съжаление резултата го няма", допълни още той.

"Последните три години си ги бием ЦСКА и по резултати и по игра, така че очаквах да победим. Мисля, че направихме една добра реклама на българския футбол - цял мач атакувахме. Всеки има стратегия как да печели. Те спечелиха, никой не може да ги съди. Ние сме си виновни, че не можахме да ги поставим под по-голямо напрежение като вкараме гол", завърши Димитър Илиев.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - След тежкото падане: Какво е състоянието на Мено Кох от ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички