Александър Томаш обяви кое е единственото, от което не е доволен след Локомотив Пловдив 0:1 ЦСКА


Александър Томаш обяви кое е единственото, от което не е доволен след Локомотив Пловдив 0:1 ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1803 0

Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, заяви, че неговият отбор не е изиграл най-добрия си мач под негово ръководство при загубата от ЦСКА, но изрази мнение, че неговите футболисти са били много по-подготвени от тези на Саша Илич:

"Първо, искам да поздравя всички с един от най-светлите празници в България. Повече трябва да си уважаваме празниците, за да бъдем по-стойностни като народ. След това искам да поздравя феновете и на двата отбора и да се поклоня на нашата публика, която направи атмосферата доста приятна", започна Томаш пред камерата на "Diema".

"За мача - не мисля, че това е най-силният ни мач откакто съм аз треньор. Влязохме неуверени, когато бяхме с топка в крака. ЦСКА ни отбеляза гол от нищото. Но, както казах и в съблекалнята - не мога да се разсърдя на никого. Всеки един се опита и даде максимума от себе си. Можем повече, но това е пътят, трябва да се развиваме и да не надскачаме етапи", добави треньорът на Локомотив и след това разкри какво е единственото, от което не е доволен след загубата:

"Бяхме подготвени, знаехме как ще играе противникът - мисля, че се видя на терена, че сме по-подготвени и накарахме отбора, който е първи в класирането да се защитава. Резултатът не е приятен. Това е единственото нещо, от което не съм доволен тази вечер!".

"Не се притеснявам от тази загуба. Създаваме доста положения в мачове, в които влизаме на 100% и не си мислим, че мачът ще се развие от само себе си. Качеството струва пари, наясно съм. Ние не се заблуждаваме. По-детайлно ще говоря вътре на момчетата - имаше една грешка, която трябва да бъде поправена, но мен грешките не ме притесняват. Това е начинът, трябва да продължаваме, не трябва да отиваме в другата крайност", категоричен бе Александър Томаш.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Най-важният играч на ЦСКА в Пловдив: Не беше това планът!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички