Как Караманджуков стана за смях пред Крушарски в опит да се изтъкне през 2020-а?


Как Караманджуков стана за смях пред Крушарски в опит да се изтъкне през 2020-а?
Снимка: Ludogorets.com

4705 0

Единият от собствениците на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски, разказа любопитна история преди мача за първенството срещу Лудогорец тази вечер. Тя се е случила през 2020 година, когато "черно-белите" спечелиха Суперкупата на България след победа над разградчани.

Запитан дали се притеснява, че на "смърфовете" може да не бъде позволено да станат шампиони този сезон, бизнесменът заяви пред "България Днес":

"На мен кой ми позволи да взема две купи и една суперкупа с Локомотив през годините? Преди мача с Лудогорец за суперкупата Караманджуков ме покани да отида да видя трофея. Каза ми: "Ние ще го гледаме цяла година, а ти само веднъж". А какво стана накрая, ние вдигнахме суперкупата".

На въпроса дали вижда поличба в това, че през 2024 година, когато свършва настоящият сезон и става ясен шампионът, се навършват 20 години от титлата на Локо (Пд), той заяви:

"Това е само съвпадение. В природата има климатични цикли на 100 години, а ние може да ги съкратим на 20. Аз имам мечта, а когато човек мечтае, нещата често се постигат".

Припомняме, че носителят на Купата на България за 2019 година - Локо (Пд), победи в мача за Суперкупата шампиона с гол на Димитър Илиев в 89-ата минута. Лудогорец има във витрината си 6 суперкупи. Крушарски заговори и за прасе и тикви и пушещо коминче преди мача с Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички