Официално! Обрат за напускането на Павел Колев, Локомотив Пловдив назначи и нов директор


Официално! Обрат за напускането на Павел Колев, Локомотив Пловдив назначи и нов директор
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

2812 0

В Локомотив Пловдив се стигна до обрат! Павел Колев в крайна сметка ще остане изпълнителен директор на „черно-белите, съобщиха от клуба. Припомняме, че той имаше намерение да напусне по-малко от два месеца след идването си на „Лаута“.

Пловдивчани разясниха, че че преди домакинството на Левски, в клуба е проведена среща между собствениците Адам Сотков и Христо Крушарски, които са разговаряли с Колев и Илко Пиргов. Бившият вратар ще бъде спортен директор на Локомотив Пловдив.

Ето какво обявиха от „черно-белия“ клуб:

„Уважаеми локомотивци,

В навечерието на мача от 4-ия кръг на Първа професионална лига срещу Левски бихме искали да ви информираме, че след проведените разговори в края на тази седмица между собствениците на Локомотив г-н Адам Сотков и г-н Христо Крушарски с Павел Колев и Илко Пиргов бе постигнато съгласие за организационната структура на клуба. Павел Колев ще продължи да изпълнява функциите на изпълнителен директор, Илко Пиргов ще бъде спортен директор на “Локомотив”, a Антон Иванов – административен директор.

Колев и Пиргов заедно със старши-треньора Александър Томаш ще вземат стратегическите решения за развитието на клуба след финално одобрение от собствениците“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Феновете на Локомотив Пловдив поискаха среща с Крушарски и още четирима шефове


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички