Крушарски разубеждава Павел Колев за напускане, избра и спортен директор на Локо


Крушарски разубеждава Павел Колев за напускане, избра и спортен директор на Локо
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

1527 0

Съсобственикът в Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски съобщи, че води разговори с изпълнителния директор на клуба Павел Колев да не напуска. Той обаче има яснота кой ще замени бившия шеф на Левски, ако не оттегли оставката си.

"Ако Колев го сърби, да ми каже, за да го почеша. Е, видяхме се и аз правя всичко възможно, за да го задържа, защото той е професионалист и знае как да работи. Павел е пуснал едномесечно предизвестие за напускане. Надявам се да го скъса и хвърли в коша", заяви Крушарски пред "Блиц".

"Мисля, че ще успея да го разубедя, но той е зрял и интелигентен човек и има последната дума. При положение че Колев остане на поста си, Локомотив ще има и спортен директор. Това ще бъде Илко Пиргов, когото феновете обичат и уважават", допълни бизнесменът.

Крушарски обяви и друга новина. След като се завърна на "Лаута", той се занимаваше с школата и по-младите футболисти на "смърфовете". "От вчера пак съм ангажиран с представителния ни тим", обяви той. А ето как се обърна към феновете партньорът на Крушарски - Адам Сотков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички